Βάση Αυτοκινήτου Μαγνητική Αεραγωγού Baseus Little Bear Ασημί

100201
5,00€
Σε στοκ
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος
UPC: 6953156280571
Brand: Baseus
Μοντέλο: Little Bear
Είδος: Βάση Αυτοκινήτου
Τύπος: Άγκιστρο
Χρώμα: Ασημί
Συσκευασία: Blister Box
Τιμή στο κατάστημα: 7,90


Περιγραφή προϊόντος


Η μαγνητική βάση Baseus "Little Bear" είναι μια σύγχρονη βάση αυτοκινήτου σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε πλέγμα εξαερισμού. Στην εμφάνιση, η λαβή μοιάζει με αρκουδάκι - έχει αυτιά και μύτη, γεγονός που καθιστά το σχεδιασμό του εντελώς μοναδικό και ο αρχικός χαρακτήρας του θα κάνει αναμφίβολα το ταξίδι πιο ευχάριστο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Η λαβή διαθέτει έως και τέσσερις ισχυρούς μαγνήτες, οι οποίοι εξασφαλίζουν σταθερή πρόσφυση στη συσκευή μας και η περιστρεφόμενη κεφαλή 360 μοιρών θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη λαβή στις δικές σας ανάγκες και να ρυθμίσετε τη γωνία κλίσης, ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητα.


Χαρακτηριστικά


 • 100% γνήσιο προϊόν από την BASEUS
 • Θέση τοποθέτησης: γρίλια εξαερισμού
 • Εξοπλισμένο με 4 ισχυρούς μαγνήτες με ισχύ 7LB
 • Κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υψηλής ποιότητας
 • Περιστρεφόμενη κεφαλή 360 °
 • Απίστευτα κομψό και πρωτότυπο σχεδιασμό
 • Συσκευασμένο στο αρχικό κουτί από τον κατασκευαστή
 • Συμβατότητα: οποιοδήποτε τηλέφωνο / GPS με μεταλλική πλάκα ή κατάλληλη θήκη


Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • 1 x Βάση αυτοκινήτου BASEUS
 • 2 x μαγνητική πλάκα (ένα συνηθισμένο μέταλλο, το άλλο μέταλλο καλυμμένο με δερμάτινο κάλυμμα)
 • 2 x Αυτοκόλλητο τηλεφώνου


Υψηλή ποιότητα

Η λαβή είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό υψηλής ποιότητας, που του δίνει μια κομψή και πολύ κομψή εμφάνιση. Το μέρος όπου τοποθετούμε τη συσκευή και η ίδια η λαβή (σφιγκτήρας) είναι καλυμμένη με σιλικόνη, η οποία προστατεύει τη βάση από ανεπιθύμητες γρατζουνιές.


Μαγνητική Βάση

Η λαβή διαθέτει τέσσερις ισχυρούς μαγνήτες, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της συσκευής μας. Η μαγνητική τοποθέτηση επηρεάζει επίσης την υψηλή συμβατότητα με φορητές συσκευές, η λαβή μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε συσκευή στην οποία συνδέουμε τη μαγνητική πλάκα. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η λαβή είναι πολύ συμπαγής, χάρη στην οποία μπορούμε εύκολα να την κρύψουμε σε κάθε γάντι.


Περιστρεφόμενη κεφαλή

Η λαβή του Little Bear επιτρέπει περιστροφή 360 μοιρών, ώστε να μπορούμε να την προσαρμόσουμε εύκολα στις δικές σας ατομικές ανάγκες και να προσαρμόσουμε τη γωνία κλίσης της έτσι ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητά σας. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαγνητικές ιδιότητες της θήκης δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, του σήματος GPS ή της σύνδεσης στο Διαδίκτυο.


Σύντομες οδηγίες:

1. Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια από ανεπιθύμητες γρατζουνιές, κολλήστε ένα προστατευτικό φύλλο στη συσκευή (το φύλλο περιλαμβάνεται στο κιτ)

2. Στη συνέχεια, κολλήστε τη μαγνητική πλάκα στη συσκευή (απλό μέταλλο ή καλύπτεται με δέρμα) - ταινία 3mk

3. Τοποθετήστε το smartphone στη θήκη - οι μαγνήτες πρέπει να λειτουργούν αυτόματα και να στερεώνουν με ασφάλεια τη συσκευή

 • Oι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος.

 • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%


Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα