Βάση Αυτοκινήτου Forever MH-200 Μαγνητική με Βεντούζα- Μαύρο

100256
9,00€
Εξαντλημένο
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος
UPC: 5900495829153
Brand: Forever
Μοντέλο: MH200
Είδος: Βάση Αυτοκινήτου
Τύπος: Magnetic
Χρώμα: Μαύρο
Συσκευασία: Blister Box
Τιμή στο κατάστημα: 14


Περιγραφή προϊόντος


Μαγνητική βάση αυτοκινήτου Forever MH-200 για τηλέφωνα, κατάλληλη για κάθε smartphone. Εύκολο στη χρήση και εξοπλισμένο με ισχυρό κράτημα από μαγνήτη το οποίο κρατάει το τηλέφωνο σταθερό στη θέση του. Η σταθερότητα του τηλεφώνου σας θα αντέχει ακόμα και σε ανώμαλους δρόμους και κατά το φρενάρισμα. Με το μαγνητικό σύστημα μπορείτε να τοποθετήσετε την κινητή συσκευή σας σε οποιαδήποτε γωνία. Το smartphone μπορεί να περιστραφεί ελεύθερα 360 μοίρες. Η μαγνητική βάση MH-200 ταιριάζει σε όλα τα τηλέφωνα και smartphone. Η βάση αυτοκινήτου έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οδηγό.

Η συγκεκριμένη βάση έχει απλό, διαχρονικό σχεδιασμό που την κάνει κατάλληλη για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, επιβατικό και φορτηγό. Εγκατάσταση της είναι γρήγορη και εύκολη. Απλώς τοποθετήστε τη θήκη σε γυάλινη ή άλλη επίπεδη επιφάνεια, πιέστε τη βεντούζα και ασφαλίστε το στήριγμα με ένα κλικ. Ελευθερώστε τα χέρια σας από το κράτημα του τηλεφώνου ενώ οδηγείτε και επικεντρωθείτε στην ασφαλή οδήγηση. Είναι ένα απαραίτητο προϊόν σε κάθε υπεύθυνο οδηγό.
Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας και απαντήστε στις κλήσεις με το ένα χέρι με εύκολη πρόσβαση στο τηλέφωνο σας. Οι ενσωματωμένοι μαγνήτες κρατούν το τηλέφωνο σταθερό και με ασφάλεια ακόμα και σε μεγάλα χτυπήματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με το τηλέφωνο που πέφτει όταν στρίβετε απότομα ή φρενάροντας απότομα. Οι μαγνήτες που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλείς για τη συσκευή σας.
Το smartphone μπορεί να περιστραφεί ελεύθερα 360 μοίρες. Η τοποθέτηση του τηλεφώνου σας εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις σας.
Τύπος τοποθέτησης: παρμπρίζ, ταμπλό, οι περισσότερες επίπεδες επιφάνειες
Περιλαμβάνονται: 2 κομμάτια μεταλλικά αυτοκόλλητα


Χαρακτηριστικά


 • Στήριξη Βάσης: Βεντούζα
 • Στήριξη Συσκευής: Μαγνήτες
 • Περιστροφή: 360 μοίρες
 • Μήκος λαβής: 13cm
 • Xρώμα: Μαύρο  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος.

  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%


  Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα