Μπαλαντέζα Ρεύματος PowerCube PowerExtension Σούκο 3m Mystic Magenta

100283
11,90€
Σε στοκ
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος
UPC: 8718444082699
Brand: Allocacoc
Μοντέλο: PowerCube
Είδος: Μπαλαντέζα
Σύνδεση-Καλώδιο: 3m
Χρώμα: Mystic Magenta
Συσκευασία: Blister box


Περιγραφή προϊόντος


Προέκταση Ρεύματος Allocacoc PowerCube Σούκο 3m.

H Allocacoc δίνει κυριολεκτικά μια αλλαγή στα υπάρχοντα καλώδιο επέκτασης με την εισαγωγή PowerExtension. Χρησιμοποιώντας την πρίζα σαν ένα κλειδί πόρτας η ισχύς μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί γεγονός που αποτελεί μια παγκόσμια πρωτιά! Συνδυάζοντας τον με ένα Powercube μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύμπριζο στο επιθυμητό μήκος και διακόπτη on/off!


Τρόπος χρήσηςΧαρακτηριστικά


Τύπος υποδοχής Τύπος F

Πρίζες 1
Ονομαστική AC 16Α / 250V ~
Μήκος καλωδίου 3μ
Πάχος καλωδίου 3x1,5mm²
CableFix
Γειωμένο

Ασφαλές για παιδιά


Ενσωματωμένος διακόπτης


Αυτό το προϊόν σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χώρο εργασίας σας, καθώς μπορείτε να έχετε μια πρίζα αρκετά μακριά. Αν περιστρέψετε το βύσμα τροφοδοσίας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία.


Συμβατότητα


Η συγκεκριμένη προέκταση ρεύματος είναι συμβατή με όλα τα άλλα προϊόντα της εταιρείας Allocacoc PowerCube, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια ρύθμιση που να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.


Ενδεικτική λυχνία On-off


Διαθέτει ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία, έτσι ώστε ακόμα και στο σκοτάδι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη.


  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να διαφέρουν ελαφρώς από την πραγματική εμφάνιση του προϊόντος.

  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα